inici    obra    cursos    blog    contacte    castellano    català    english   
fr
El castell dels números recull, de manera simbòlica, el significat dels números. Cada detall és significatiu per ajudar-nos a comprendre i a memoritzar sense esforç (perquè ho fem de manera visual) una síntesi d'informació. Les cases ens mostren nou aspectes de la nostra identitat que s'han representat com habitacions o dependències d'un castell. Les cartes són els habitants del castell i ens mostren la manera de viure dels nou aspectes de la vida. La combinació dels habitants i la seva interacció són els que defineixen el nostre mapa numerològic personal. Per interpretar-los correctament s'han de tenir en compte els aspectes de l'habitant i les característiques de cada dependència on es trobin, així com les repeticions, absències i combinació de tots aquests elements.
fr
 

Paula Jiménez Huertas és filòloga, especialitzada en lingüística i tecnologies de la llengua. La seva passió pel llenguatge la va portar a investigar els processos cognitius i els patrons de conducta. Es va formar en PNL, hipnosi, control mental, intel·ligència emocional, gestió de les emocions, Art Teràpia, Numerologia i Constel·lacions Familiars. És escriptora. Imparteix xerrades i tallers orientats al despertar de la nova consciència.

Vaig publicar els meus primers llibres amb el nom de ploma Carme J. Huertas utilitzant el cognom de la meva mare ja que la passió per la literatura està lligada al llinatge Huertas. Després, vaig incorporar el cognom del meu pare perquè els Jiménez sempre han tingut el do de llengües. Amb els dos cognoms complets, vaig unir la creativitat literària amb els estudis sobre el llenguatge.

El nom de Paula uneix la ment i el cor per a un treball de consciència.

fr